Top Ad unit 728 × 90

Son Haberler

tatil mi

1-2-3-4 Kasım 2016 Hangi illerde Okullar Tatil? Bolu, Erzurum, Ağrı, Kars, Düzce Kar Tatili Olan İller

REKLAM ALANI2
Kar yağışı doğu da başladı. 2016 yılının ilk karları illere ve ilçelere düşmeye başladı. Kar tatili haberleri gelmeye başladı. Peki 2 Kasım 2016 kar tatili olan okullar, iller ve ilçeler hangisi?



Diğer yandan okula giden çocuklar heyecanla kar tatili bekliyor! Türkiye de kar yağan iller ve tatil olan okullar tatil-mi sitemizden takip edebilirsiniz. 3 Kasım 2016 hangi illerde okullar tatil?

Ağrı'da okullar tatil mi? 1 Kasım 2016 Ağrı'da hangi okullar tatil?

BOLU'DA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

Öğreciler yağan kar sebebiyle okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Şu ana kadar Bolu Valiliğinden ve MEB'ten her hangi bir açıklama yapılmadı.

BOLU'DA KAR YAĞIŞI KAZALARA YOL AÇTI

Bolu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle trafik kazaları meydana geldi. TEM Otoyolu'nun Bolu kesimi Ankara yönü istikametinde, yolun Yeniçağa gişelerine yakın bölümlerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 10 otomobil, 1 tır ve 1 kamyonun karıştığı 6 trafik kazası meydana geldi.

Kazalarda yaralanan 10'dan fazla kişi, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bolu'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Otomobilde sıkışan bir sürücü, Bolu Belediyesi İtfaiyesi kaza kırım ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. Karayolları ekipleri, güzergahta karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor.
1-2-3-4 Kasım 2016 Hangi illerde Okullar Tatil? Bolu, Erzurum, Ağrı, Kars, Düzce Kar Tatili Olan İller Reviewed by Haberler on 09:00 Rating: 5

HEMEN HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ TAKİP EDİN

Hiç yorum yok :

All Rights Reserved by Okullar Tatil mi? Bankalar Açık mı? © 2014 - 2015
Powered By Blogger , Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.