Top Ad unit 728 × 90

Son Haberler

tatil mi

Kar Yağışı ile Tatil Edilen Okullar ve İller 2017

REKLAM ALANI2
2017 Yaz dönemi bitti. Meteoroloji Müdürlüğü art arda uyarı veriyor. Soğuk havaların geldiğini ve bu havalardan kar yağışı beklenmekte. Peki kar yağışı ile hangi okullar tatil olacak? 2017 Kar yağışı nedeniyle tatil edilen okullar ve iller ile ilçeler hangisi?

Geçtiğimiz senelerde okullar tatil edilirken, bu senede çok büyük kar yağışı beklenmekte ve öğrenciler bu durumu değerlendirmek istiyor. Hevesle ve neşeyle kar yağacağı günü bekleyen öğrenciler merakla okullar ne zaman tatil olacak haberini bekliyor.

hangi illerde okullar tatil edildi son dakika, okullar tatil mi?, hangi okullar tatil, hangi ilde okullar tatil edildi? 2017



Meteoroloji'den yapılan açıklamada, fırtınanın salı günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesinin tahmin edildiği belirtilerek, şöyle denildi: "Batı Karadeniz'de pazar günü akşam saatlerinden sonra rüzgarın kuvvetini artırarak kuzeydoğu yönünden 7 ila 9 (75-90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.

Batı Karadeniz'deki kuvvetli fırtınanın, salı günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir.

Marmara ve Kuzey Ege'de pazartesi günü ilk saatlerden itibaren rüzgarın kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın; salı günü akşam saatlerinde etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir."

DOĞU ANADOLU İÇİN KAR UYARISI

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, bölge genelindeki havanın sabah saatlerinde az bulutlu ve açık, zamanla parçalı, kuzey ve kuzey doğu kesimlerinin çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Ardahan çevrelerinin yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklığın 2 - 4 derece düşmesi beklenen bölgede, rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.


Kar Yağışı ile Tatil Edilen Okullar ve İller 2017 Reviewed by Haberler on 15:43 Rating: 5

HEMEN HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ TAKİP EDİN

Hiç yorum yok :

All Rights Reserved by Okullar Tatil mi? Bankalar Açık mı? © 2014 - 2015
Powered By Blogger , Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.