Top Ad unit 728 × 90

Son Haberler

tatil mi

Karsta Okullar Tatil mi? 18 Ekim Karsta Bugün Okullar Tatil mi?

REKLAM ALANI2
Kar yağışı doğuda başladı. Peki Kar yağışıyla birlikte okullar tatil olacak mı? 18 Ekim 2016 Salı günü Kars'ta okullar tatil mi? Bugün karsta okullar tatil mi? 18.10.2016

Kars Valiliği henüz bir açıklama yapmadı. En hızlı şekilde okulların tatil olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız lütfen takipte kalın.

Yorun yaparak, bugün 18 ekim 2016 salı günü karsta okullar tatil mi? sorusunu siz yanıtlayabilir, valiliğe yorum yaparak seslenebilirsiniz.

Kars beyaz gelinliğini giydi Kars beyaz gelinliğini giydi. Her yıl 30 Ekim Kars’ın Kurtuluşundan sonra yağan kar bu yıl erken yağdı.

karsta okul varmı, karsta okullar tatil mi, 18 ekim karsta okullar tatil mi


Kars’ta birkaç gündür etkili olan soğuk hava yerini kar yağışına bıraktı. Gece sabaha doğru başlayan ve etkili olan kar yağışı bir anda etrafı beyaza bürüdü. 8 ayı kış olan Kars’ta karın erken yağması vatandaşları da kara kara düşündürdü. Henüz kışlık yakacaklarını almayan vatandaşlar kışın erken geldiğini belirttiler.

“Hazırlıksız yakalandılar”

Kentte sabaha doğru başlayan ve bir anda etrafı beyaza bürüyen kar, vatandaşları da hazırlıksız yakaladı. Erken saatlerde işlerine giden vatandaşlar dışarıda kar sürpriziyle karşılaştı. Öte yandan kar yağışıyla birlikte Kars Kalesi, Harakani Türbesi ve Evliya Cami ile Mesut Yılmaz Parkı’nda bulunan kaz heykeli de kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. Kars’ta kar yağışı devam ederken, trafik ekipleri kent dışına çıkan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Karsta Okullar Tatil mi? 18 Ekim Karsta Bugün Okullar Tatil mi? Reviewed by Haberler on 09:51 Rating: 5

HEMEN HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ TAKİP EDİN

Hiç yorum yok :

All Rights Reserved by Okullar Tatil mi? Bankalar Açık mı? © 2014 - 2015
Powered By Blogger , Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.