Top Ad unit 728 × 90

Son Haberler

tatil mi

7-8-9-10 Ocak Uçak Seferleri - İDO Seferleri İptal mi? Hangi Seferler İptal? 2017

REKLAM ALANI2
İstanbul kar'a teslim oldu. 7 Ocak 2017 Cumartesi gecesi başlayan kar yağışı nedeniyle uçak seferleri iptal oldu. İstanbul'da hangi uçak seferleri iptal oldu?

THY SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ
TÜRK Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı çıkışlı ve varışlı seferlerini bugün saat 24.00'a kadar iptal etti. İptalleri THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, " Atatürk Havalimanı çıkışlı ve varışlı bugün 24'e kadar olan İç hat seferleri olumsuz hava şartları sebebi ile iptal edilmiştir." diyerek twitter hesabından duyurdu.

UÇAKLAR SABİHA GÖKÇEN'E YÖNLENDİRİLDİ

Olumsuz hava koşulları yüzünden Atatürk Havalimanı'na inemeyen bazı uçakların Sabiha Gökçen Havalimanı'na yönlendirilmesi bu bölgede yoğunluğa yol açtı. Kar yağışı, taksi seferlerini de aksattı. Havalimanında uçaklardan inen yolcular, uzun süre taksi bekledi. Saatlerce araç bekleyen ve uzun kuyruklar oluşturan yolcular, taksilerin havalimanına ulaşmasıyla alandan ayrıldı.

SİLİVRİ'DE ARAÇLAR YOLDA KALDI

Silivri'de dün akşam başlayan ve aralıksız süren kar yağışı nedeniyle bazı araçlar yollarda kaldı. İlçede etkili olan kar yağışı özellikle trafikte sürücülere zor anlar yaşattı. Bazı sürücüler, buzlanmanın da etkisiyle kayganlaşan yollarda güçlükle ilerledi. Yollarda araçları kara saplanan sürücüler, uzun süre yardım bekledi. Bu araçlar, çekicilerle bulundukları yerden kurtarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Yağış nedeniyle bir süre trafiğe kapanan D100 karayolu Selimpaşa mevkisi, tuzlama çalışmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.


7-8-9-10 Ocak Uçak Seferleri - İDO Seferleri İptal mi? Hangi Seferler İptal? 2017 Reviewed by Haberler on 11:36 Rating: 5

HEMEN HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ TAKİP EDİN

Hiç yorum yok :

All Rights Reserved by Okullar Tatil mi? Bankalar Açık mı? © 2014 - 2015
Powered By Blogger , Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.