Top Ad unit 728 × 90

Son Haberler

tatil mi

9-10 Ocak 2017 Kocaeli'de okullar tatil mi? Kocaeli ilçeleri kar tatili

REKLAM ALANI2
9-10 Ocak Kocaeli'de Okullar Tatil mi?

Meteoroloji Müdürlüğü art arda uyarılarda bulunuyor. 9 Ocak 2017 Kocaeli'de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi

Türkiye bu yıl kar etkisinin altına girdi. Hemen hemen bütün iller de kar  yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. öğrenciler kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmadığını merak ediyor.

Peki 9-10 Ocak 2017 Kocaeli'de okullar tatil mi?

Kocaeli valiliğinin henüz yaptığı bir açıklama yoktur. 9-10 Ocak 2017 Kocaeli'de okullar tatil mi

Kar tatili bekleyen öğrenciler çok heyecanlı. Türkiye'nin büyük bir bölümün de okulların tatil olduğu haberleri geliyor. Geçtiğimiz haftada kar tatili haberleri yaklaşık 40 ilde olmuştu. Yoğun kar yağışı altına giren iller de valilik açıklama yapıyor.



9.1.2017 Pazartesi Salı Kocaeli'de Okullar Tatil mi? (9-10 Ocak 2017)

KOCAELİ'NDE YARIN OKULLAR TATİL

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartlarının yol açtığı buzlanma riski nedeniyle, il genelinde anaokulları, ilk, orta, lise ve yaygın eğitim kurumlarında (özel rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime, 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmesinin uygun görüldüğü bildirildi.

Açıklamada ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Kocaeli'de 9-10 Ocak hava durumu nasıl? Kocaeli'de kar yağacak mı?

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Afyonkarahisar, Diyarbakır çevreleri ile Kütahya ve Denizli'nin doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz ve Doğu Karadeniz kıyıları, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların Orta ve Doğu Akdeniz'in kıyı kesimleri, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Antalya'nın doğusunun iç kesimleri, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ve kuzeydoğu kesimleri, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.




9-10 Ocak 2017 Kocaeli'de okullar tatil mi? Kocaeli ilçeleri kar tatili Reviewed by Haberler on 17:28 Rating: 5

HEMEN HABERDAR OLMAK İÇİN BİZİ TAKİP EDİN

1 yorum :

All Rights Reserved by Okullar Tatil mi? Bankalar Açık mı? © 2014 - 2015
Powered By Blogger , Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.